Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser

Når du ser hotellet fra gaten, skulle du ikke tro det er noe uvanlig med hotellet. Bygningen ligner alle de andre i Long Street. Flertallet av bygningene er i viktoriansk stil, med jernrekkverk på balkongene.

Innvendig er det noe helt annet. The Grand Daddy Boutique Hotel holder til i en historisk bygning, og har vært i drift i over 120 år! Bare det er jo unikt. Den lille heisen skal visstnok være den eldste operative i Cape Town…

Men det som virkelig gjør hotellet til noe spesielt er at på taket står det syv campingvogner. De ble kjøpt fra USA, fraktet over havet og står nå på taket til et urbant hotell.

Hver campingvogn er innredet med et sørafrikansk landskap (og navn) som gjenspeiler en kjøretur gjennom Sør-Afrika. Selvfølgelig kommer hver vogn med moderne fasiliteter som aircondition, bad, tv og kjøleskap. Det er kun dobbeltseng i vognene.

Ønsker du litt mer ordinær overnatting, tilbyr hotellet flotte rom og suiter i lyse og friske farger.

Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser
Campinglivet er litt annerledes når du bor på The Grand Daddy i Cape Town!
Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser
Alt er lagt til rette for en god natts søvn.

The Grand Daddy passer for familier, venner, par og de som ønsker en hotellopplevelse utenom det vanlige.

Hotellets varemerke er takterrassen, med utsikt over den vakre byen. Når solen forsvinner, er dette et perfekt sted å slappe av med en øl, fargerik drink eller et glass champagne.

The Pink Flamingo Rooftop Cinema er noe alle som besøker Cape Town bør få med seg. Bestill en piknikkurv og bobler i glasset, len deg tilbake og se en god film under åpen himmel. Om sommeren er det ofte levende musikk på taket.

Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser
Stille før stormen i baren på taket.
Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser
Let’s go to the movies!

Personalet gjør sitt ytterste for at du skal få et minneverdig opphold, og skaper en innbydende atmosfære med ekte sørafrikanske gjestfrihet.

Beliggenheten er det heller ikke noe å si på. Long Street i seg selv er en spennende gate med butikker, etniske restauranter, bokhandlere og antikviteter og barer. Verdensberømte V&A Waterfront er rundt 15 minutters gange unna.

Frokosten inntas på Thirty Ate Eatery i lokalet ved siden av.

The Grand Daddy er et hotell som bør opplevelse. Det er et hipt, trendy og annerledes hotell med sentral beliggenhet.

Enten det er dag eller natt flommer dette legendariske og unike boutiquehotellet over av energi. En energi som er så typisk for Cape Town!

Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser

Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser
På taket er det stemningsfullt også om natten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen