La Icelandair skjemme deg bort!

Hjem » La Icelandair skjemme deg bort!

Reiseblogg, Island, Icelandair,Unike Reiser

Nå er det 242 dager siden jeg fløy sist – og reiselysten er større enn hva som er godt for en vagabonder. Hadde aldri trodd jeg skulle savne å stå i kø for å sjekke inn, i sikkerhetskontrollen eller inn og ut av flyet. Men så er det jo heller ikke normale omstendigheter som rår…

Min siste flyreise gikk til Orlando. En lang flyreise, og da er det viktig å være komfortabel underveis. Valget var lett: Det ble Icelandair som fraktet meg frem og tilbake. Ikke bare er holder de høy klasse – de er også den raskeste veien til Nord-Amerika!

Når du skal fly langt, er det greit å gi seg selv litt ekstra luksus. Gjør som meg og oppgrader fra økonomi til Saga Premium, som er Icelandairs premium-kabinklasse. Da går flyreisen mye fortere.

Allerede på flyplassen nyter du godt av fordelene med å oppgradere billetten. Noe av det kjedeligste jeg vet er å stå i kø for både innsjekk og sikkerhetskontroll. Med billett på Saga Premium får du prioritert innsjekk, Fast Track i sikkerhetssjekken og tilgang til loungen. Glem heller ikke at du får to kollier á 32 kg som innsjekket bagasje samt en håndbagasje (10 kg) og en liten personlig gjenstand.

Deilig å bare slå seg ned i et sete i loungen, ta seg litt mat og drikke og ingen lange køer på toalettet. Små gleder kanskje, men akk så behagelig…

Vel om bord ønskes du velkommen av et smilende og gjestfritt personale – som ikke vet hva godt de kan gjøre for deg. Her venter brede seter og mer benplass. I tillegg kommer myke puter, pledd, støydempende hodetelefoner, masse god mat og drikke og utmerket service.

Reiseblogg, Island, Icelandair,Unike Reiser
Velkommen om bord!

Ahhh, livet er deilig i Saga Premium hos Icelandair!

Jeg rekker så vidt å sette meg godt tilbake i setet og hente frem boken før første runde med servering starter. Drikke og litt snacks samt meny overleveres med et smil. Det er flere valgmuligheter på menyen, som alle frister.

Flymat har jo ikke rykte på seg for å være verken velsmakende eller innbydende, men for passasjerer som reiser på Saga Premium, er det begge deler. Her kombineres nordiske og internasjonale kulinariske tradisjoner. All honnør til kokken!

Vel fremme på Island, hvor du mellomlander på vei til Nord-Amerika, venter en moderne og stor lounge. Designet er inspirert av den rene, islandske naturen og kulturen. Med en stor peis, myke sofaer og stoler og god plass, er dette den mest hjemmekoselige loungen jeg har vært i.

Mens du slapper av og gjør deg klar til neste reiseetappe, kan du nyte panoramautsikten og Reykjavik-halvøya og Faxaflóibukta. Er værgudene på din side og det er klart, kan du faktisk se helt til isbreen Snæfellsjökull i vest.

Buffeten frister med en rekke velsmakende og sunne retter, det er nok av drikke og velge mellom så tiden går fort mens du venter på neste flyavgang. Føler du for å freshe deg opp, er det dusjer (med såpe og håndklær). I loungen er det selvfølgelig gratis WiFi for de som ønsker å jobbe eller dele bilder fra loungen (og flyturen) på Instagram.

Reiseblogg, Island, Icelandair,Unike Reiser
I loungen på Island kan du hvile deg, slappe av og lade batteriene.

Så sitter jeg her da og venter på at verden skal åpne slik at jeg kan fly igjen. Icelandair har åpnet sine ruter for 2021 – med totalt ti avganger i uken fra Oslo og tre fra Bergen. De har 22 destinasjoner i Europa og satser på ti destinasjoner i Nord-Amerika.

Uansett hvilken destinasjon du skal fly til bør du velge Saga Premium med Icelandair. Det er nemlig lov å skjemme seg bort – også på flyreisen!

Reiseblogg, Island, Icelandair,Unike Reiser
En frokost som både smaker og ser innbydende ut.

VERDT Å VITE 

Saga Premium
Dette er Icelandairs førsteklasse, som kjennetegnes av utmerket komfort og service.

 • 2 x innsjekket bagasje (opptil 32 kg)
 • Håndbagasje (10 kg) + en liten personlig gjenstand
 • Prioritert ombordstigning
 • Prioritert innsjekking
 • Fast Track i sikkerhetskontrollen
 • Setereservasjon
 • Mer komfortable seter
 • Gratis måltider
 • Gate to Gate WiFi-tilgang – inkludert for 2 enheter
 • Underholdning om bord
 • Tilgang til lounge
 • Opptjente Saga Poeng

I blogginnlegget Korteste veien til Nord-Amerika er via Island kan du lese mer om hvilke destinasjoner Icelandair flyr til i USA og Canada

Reiseblogg, Island, Icelandair,Unike Reiser
I Saga Premium venter komfort i form av brede seter, myke pledd og puter og støydempende hodetelefoner.
Reiseblogg, Island, Icelandair,Unike Reiser
Du går garantert ikke sulten når du flyr Saga Premium.
Reiseblogg, Island, Icelandair,Unike Reiser
La Icelandair skjemme deg bort på din neste flyreise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen