Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser

Ved første øyekast er det ikke mye som minner om landlig sjarm når du ankommer utenfor hotellet. Innenfor murene er det noe helt annet. Hotellets område oser av sjarm og autentisitet, og det føles som du trår tilbake i tid. Frodige vegetasjon og fjelltopper danner en vakker ramme rundt det hele.

Tsitsikamma Village Inn vekker liv i gammel landsbysjarm, og egner seg utmerket for en overnatting (eller to) om du er i Storms River, Sør-Afrika. Området er for øvrig et stopp du ikke vil gå glipp av når du kjører den berømte Garden Route.

Hovedbygningen er opprinnelig et bolighus fra 1888. Flere små hytter ble bygd rundt, og i 1943 ble Tsitsikamma Village registrert som hotell. I 1994 ble det bestemt at man skulle rive de gamle bygningene, og erstatte dem med nye, alle med unikt design. Resultatet ble kolonibygninger, plassert rundt et landsbytorg. Til og med de gamle stallene ble omgjort til rom.

Dette familiedrevne hotellet kombinerer tradisjoner, gjestfrihet og moderne komfort. Gjestene senker skuldrene og går tilbake i tid mens de nyter oppholdet.

Hotellet har 49 rom, alle individuelt innredet. Hver bygning er oppkalt etter mennesker som slo seg ned i området, og bærer navnene med stolthet.

Hvert rom har en liten hage, som matcher stilen på bygningen. Rommene er også dekorert i henhold til tidsperioden, og har moderne fasiliteter.

Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser

Shake it up for middag
Tsitsikamma Village har også et innslag av en annen tidsperiode: 60-tallet.

På Marilyn’s 60 Diner er det ikke mye som minner om Sør-Afrika (annet enn de blide servitørene). På denne amerikanske dineren vekkes det glade 60-tallet til live. Mens du nyter en burger, milkshake og løkringer, strømmer gamle klassikere fra juke-boxen.

Du spiser i godt selskap; Marilyn Monroe og Elvis titter på deg fra veggene.

Det er også et lite museum med klassiske biler og motorsykler – perfekt for en photo shoot.

Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser

Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser

Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser

La det skumme
Ikke alle øl er skapt like. Men det smaker alltid godt med en øl i varmen.

Micro Brewery lager unikt lokalt øl, og de utvikler stadig nye oppskrifter. Du finner garantert en øl (eller to) du ikke har smakt før.

Ølet lages etter German Reinheitsgebot (Purity Law), og her brukes kun bygg, humle og vann. Ingrediensene er nøye utvalgt og vannet kommer fra hotellets egen brønn. Dermed får du den originale Tsitsikamma smaken.

VERDT Å VITE

  • Tsitsikamma Village Inn ligger i Storms River, langs Garden Route.
  • Lodgen ligger rundt 1 time og 45 minutters kjøring fra Port Elizabeth.
  • Lodgen har 49 rom i ulike kategorier. Alle er individuelt innredet.
  • Fasiliteter inkluderer utendørsbasseng, restaurant, bar, bibliotek, lekeplass, kafé, privat parkering (kostnadsfritt) og gratis WiFi.
  • Storms River byr på en rekke aktiviteter: Fot- og sykkelturer, kajakk, tubing, strikkhopp, fugletitting og små museer og kunstgallerier.

Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser

Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser

Reiseblogg, Sør-Afrika, Unike Reiser

Til informasjon
En stor og varm takk til Tsitsikamma Village Inn som inviterte meg til å oppleve hotellet. 
Jeg fikk dekket en natt, inkludert frokost. 

Arrangøren har ikke stilt krav til innlegg på blogg og sosiale medier. Det er heller ikke lagt føringer på om eller hva jeg skal skrive. Innlegget er basert på mine tanker, meninger og oppfatninger. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen